Lid worden

Lid worden van Scouting Blauwe Kei is heel makkelijk. Hieronder staat in stappen beschreven hoe het in zijn werk gaat:

Vier keer gratis kijken.
Je mag vier keer gratis meedraaien met de groep van jouw keuze. Hiervoor kun je een afspraak maken met de leiding van die groep.

Inschrijfformulier invullen en inleveren.
De leiding van de speltak zal je na de 3e keer meedraaien een formulier geven. Dit formulier moet je volledig ingevuld weer inleveren of opsturen naar postbus 4865, 4803 EW Breda. Je krijgt dan ook 4 keer per jaar het Scouting blad Scouty, Flitz, Xxl of Scouting Magazine (afhankelijk van je leeftijd). Met je ScoutCard kan je scoutingspullen bestellen bij de Scoutshop.

Download hier het inschrijfformulier in PDF formaat.

Contributie betalen.
Je betaalt als lid per maand slechts € 12,50,-. De contributie kan per automatische incasso voldaan worden. Je ontvangt samen met het inschrijfformulier meer informatie over de contributie en een formulier over de automatische incasso.
Alle informatie ontvang je verder van de leiding van je groep, zoals het programma en contactgegevens. Meer informatie over scouting kun je ook via hen of via de secretaris verkrijgen.