Bevers

De kinderen van 4 t/m 7 jaar worden bij ons de Bevers genoemd. Op scouting leert deze groepering zichzelf spelenderwijs te ontwikkelen door middel van uitdagende programma’s. De ene week is dit koken, de andere week kan dit een speurtocht zijn. Enkele andere programma’s zijn toveren, knutselen, spellen spelen of een vuurtje maken. Dit allemaal in groepsverband, samenwerking vinden wij erg belangrijk.

De bevers draaien elke zaterdag van 14.00 tot 16.00 in of rondom ons scoutinggebouw. Zelfs organiseren we elk jaar een beverweekend en in de zomer het grote kamp samen met de kabouters en welpen van Scouting Blauwe Kei.

Ben jij enthousiast geworden door dit verhaal en benieuwd hoe het er op zaterdagmiddag bij ons aan toe gaat? We vinden het ontzettend leuk om nieuwe kinderen te ontvangen dus aarzel niet om een keer langs te komen!