Welpen & Kabouters

De Kabouters en Welpen is een leuke groep van jongens en meisjes tussen de 7 en 11 jaar. Met een fanatiek leidingteam weten ze iedere week weer leuke en gevarieerde programma’s te maken. Dan gaat het om programma’s als bijvoorbeeld  hutten bouwen, levend Stratego en sokworstelen, maar ook in thema’s zoals Pasen, Sinterklaas en Kerst, of voorbereidingen treffen voor het jaarlijkse zomerkamp, wat 1 week duurt.

De Kabouters en Welpen van Scouting blauwe kei draaien iedere Zaterdagochtend, van 10:00 tot 12:00 uur, met uitzondering van speciale draaidagen, groepsdagen of een leuk weekend weg.

Je mag bij Scouting blauwe kei altijd de eerste 4 weken gratis komen kijken, loop een keer binnen en spreek ons aan, iedereen is welkom!

Tot slot nog de groeten van het leidingteam, en tot snel!

Chill, Sahi Chua en Kigo!